Search
Close this search box.

Contacte

Contacta amb la nostra clínica veterinària de Tona

A Clínica Veterinària La Plana de Tona vetllem per la salut de les mascotes i per mantenir una bona comunicació amb els nostres clients. Truca’ns o acudeix al nostre centre, estarem encantats d’atendre’t. Perquè el benestar de la teva mascota és la nostra prioritat.

Formulari de contacte

Pots completar el següent formulari i et respondrem el més aviat possible.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable Clinica Veterinària La Plana. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les vostres dades per atendre la vostra sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD ), sobre protecció de dades. Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·licite la cancel·lació.

En qualsevol moment podeu exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les vostres dades personals al c/Antoni Figueres 88 de Tonao mitjançant un email a ets@cvetlaplana.cat

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.