Search
Close this search box.

Nosaltres

Professionals sempre al teu servei

Clínica Veterinària La Plana de Tona va néixer per donar servei d’alta qualitat i tenir cura de la salut de les mascotes. Gràcies al bon servei als animals de companyia i a l’atenció envers els seus propietaris, actualment som un centre veterinari de referència a Tona i la Plana de Vic. Invertim temps i recursos en els professionals, els coneixements, els equipaments, els animals i les persones propietàries de les mascotes. Perquè creiem que donar el màxim és l’única manera d’oferir el millor servei.

Equip ATV de Clinica Veterinaria La Plana de Tona

Analitzem cada cas per donar la solució més adequada

La qualitat del servei i un tracte personalitzat és una prioritat per la Clínica Veterinària La Plana de Tona. Tractem cada cas de forma individualitzada i considerem imprescindible donar totes les explicacions i informació oportunes sobre els tractaments. Comptem amb un equip de veterinaris amb anys d’experiència, passió, formació constant i alta especialització en medicina animal. Tractem als nostres clients amb respecte i empatia, perquè esperem que la visita resulti el més agradable possible.

Veterinaris

Eva de Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Eva antequera

Veterinària

 • Llicenciada en Veterinària l’any 2005 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Internat  a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB en Cirurgia i Medicina Equina, 2006-2008. 

 • Curs de Postgrau en Cirurgia i Anestèsia animal per la UAB, 2011.

 • Curs de Postgrau de rehabilitació i fisioteràpia a Forvet Veterinària (Madrid), 2010.
 • Màster en Clínica Veterinària  de petits animals per l'Hospital Clinic Veterinari de l' UAB, 2021-2022.

 • Direcció de Clínica Veterinària La Plana.

Els seus camps d’interès són la Medicina Interna, Diagnòstic per imatge i Anestèsia. Convençuda de la importància de la formació continuada i del treball en equip, aposta sempre per donar el millor servei veterinari als nostres clients.

Laura de Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Laura Casanova

Veterinària

 • Graduada en Veterinària l’any 2020 per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

És la més jove de l’equip, aportant-nos entusiasme, vitalitat i amb moltes ganes d’aprendre per poder oferir el millor servei, de manera professional i amable. De cara a un futur, vol ampliar els seus coneixements en Medicina interna i Cirurgia.

Veterinaria Alicia de Clinica Veterinaria La Plana

Alícia Caballero

Veterinària

 • Graduada en Veterinària l’any 2020 per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).
 • Curs de Postgrau en Ecografia abdominal de petits animals per Improve, 2023

Gran apassionada dels animals i de naturalesa plenament vocacional, compromesa per donar la millor atenció personalitzada. La nova incorporació aposta pel treball en equip i l'aprenentage constant.

la-plana-jaume

Jaume Miret

Veterinari

 • Llicenciat en Veterinària (Universitat de Caldas, Colòmbia,  i Universitat Autònoma de Barcelona, UAB) l'any 2000.

 • Doctorant en Medicina i Cirurgia Animal per la UAB any 2000-2010

 • Màster en Cirurgia i Anestèsia Animal per la UAB l'any 2012-2017

Col·labora amb nosaltres de forma autònoma. Responsable de l’àrea de Cirurgia de teixits tous de la nostra clínica. Ha desenvolupat la seva carrera en clíniques veterinàries de Catalunya i estades en hospitals i clíniques de diferents països, sempre amb gran interès en l’àrea de cirurgia. 

La seva paciència i dedicació als petits animals aporta una atenció personalitzada i atenta  a tots els nostres pacients. 

Mayte de Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Mayte Moran

ATV

Titulada amb el curs d’Auxiliar Tècnic Veterinari (ATV) al centre CIM l’any 2012. Supervisa l’hospitalització, assistència a quiròfan i atenció pre i post operatori dels petits animals

Grau superior en Administració d’empreses. Encarregada de la comptabilitat i facturació de la clínica.

El seu caràcter obert i extravertit ens aporta sempre positivisme i entusiasme per fer la nostra feina diària el millor possible.

Dolors de Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Dolors Tornamira

ATV

Responsable de Recepció, Atenció al client i Venta al públic. Realitza tasques de suport, de planificació d'agenda de visites i cirurgies programades.

Li agrada el tracte proper, posant en valor l’empatia per oferir un servei de qualitat i cuidant sempre els petits detalls.  Vetllarà sempre per oferir-vos la millor solució a la vostra demanda.

ATV Susi de Clinica Veterinaria La Plana

Susi Boix

ATV

La Susi és una de les noves incorporacions a l’equip de Clínica Veteriària La Plana. És Ajudant Tècnic de Veterinària (ATV) des de l’any 2018 per l’institut Kiwoko de Barcelona.
Les seves funcions a la clínica es basen en assistir a consulta a les veterinàries, la gestió de les xarxes socials i l’atenció al client.

Amb ganes d’ampliar coneixements i aprendre de les companyes. El que més l’interessa és l’etologia, les proves analítiques i la medicina preventiva. Gaudeix rebent i consentint als pacients a la clínica.

Especialistes

Cirurgia Mínima Invasió

Cardiologia

Dermatologia

Traumatologia

Oftalmologia