Search
Close this search box.

Serveis

Serveis veterinaris a Tona

Oferim una àmplia gamma de serveis veterinaris a Tona per cuidar la salut de les mascotes. Disposem d’instal·lacions modernes i de professionals altament qualificats que garanteixen serveis especialitzats. Persones i equipaments centrats en un objectiu comú: una atenció integral per garantir el benestar i la salut de les mascotes. Analitzem cada cas per donar la solució més adequada i tenir cura del teu fidel amic.

Atenció 24h

Atenció telefònica 24 hores pels nostres pacients.

Truca’ns si tens una urgència i, sempre que tinguem disponibilitat, t’obrirem la clínica fora d’horari.

Clínica Amable amb els Gats

  • Sala d’espera exclusiva
  • Consulta per a gats
  • Sala d’hospitalització independent

Frakmenta

Ja pots fraccionar els pagaments dels productes i serveis veterinaris que facis al nostre centre.

Plans de Salud

T’oferim plans de salut plens d’avantatges perquè gaudeixis de la teva mascota amb la tranquil·litat de les millors atencions preventives.

Medicina

Medicina general

Gràcies als serveis de Medicina General podem oferir un servei més integral a les mascotes. Tenim una comunicació directa amb els propietaris, realitzem les revisions i el seguiment necessaris per obtenir un diagnòstic ràpid i el tractament més eficaç. Els protocols preventius i l’aplicació de tècniques avançades fan possible mantenir la salut i el benestar de la teva mascota.

auscultació gos al nostre centre veterinari de Tona

Medicina preventiva

Al nostre centre veterinari de Tona us oferim un complet programa de medicina preventiva per mantenir la vostra mascota en unes òptimes condicions de salut. Aquest programa inclou vacunacions, tractament de paràsits interns i externs per mantenir la teva mascota lliure de malalties o programes nutricionals amb dietes específiques d’alta qualitat.

Revisió de gat al nostre centre veterinari La Plana de Tona

Medicina felina

Som una Clínica Amable amb els Gats. Comptem amb professionals d’ampli coneixement i experiència en Medicina Felina i les característiques pròpies dels gats: el seu comportament, malalties, símptomes i tractaments específics. Hem dissenyat els espais i els protocols per garantir l’atenció mèdica veterinària, el servei i l’experiència més agradable pels felins.

Cirurgia per a mascotes a Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Cirurgia general

Disposem d’instal·lacions i quiròfans totalment equipats amb aparells d’anestèsia i de monitoratge per garantir la màxima seguretat durant la intervenció. Realitzem anàlisi prequirúrgic per detectar qualsevol anomalia i realitzem intervencions quirúrgiques de diversa complexitat amb un acurat seguiment posterior. Realitzem cirurgies preventives (esterilitzacions, higiene bucal, etc.), de teixits tous, traumatologia i oncologia.

Cirurgia per laparoscòpia a animal a Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Cirurgia laparoscòpica

La cirurgia laparoscòpica és una tècnica quirúrgica no invasiva que consisteix a introduir una font de llum al pacient mitjançant unes mínimes incisions i poder treballar des de fora. Aquesta tècnica ofereix grans avantatges respecte a la cirurgia convencional. Permet una recuperació millor perquè que la cicatriu és mínima, amb menor dolor post quirúrgic i menys riscos d’infecció i complicacions.

Ecografia gos a Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Diagnòstic per imatge

Disposem dels especialistes i l’equip necessaris per obtenir imatges molt útils que garanteixen el diagnòstic i el tractament més adequat. La Radiologia digital ens permet observar amb més precisió i nitidesa anormalitats en els teixits tous. Utilitzem l’Ecografia per valorar l’estat dels òrgans abdominals, diagnosticar gestacions o guiar en la presa de mostres. L’Endoscòpia i laparoscòpia ens permet observar de forma directa i no intrusiva l’interior de l’aparell digestiu i realitzar petites intervencions sense necessitat d’utilitzar el bisturí a través d’orificis naturals. 

Veterinària observa interior orella de gos a Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Dermatologia

Les malalties cutànies són molt habituals a les mascotes. A més de les patologies pròpies de la pell, moltes patologies es manifesten amb signes dermatològics. Per això és important disposar dels especialistes i els equips necessaris per a la seva detecció, diagnòstic i tractament.

Revisió oftalmologia a gos al nostre centre veterinari de Tona

Oftalmologia

Per a la resolució de qualsevol tipus de malaltia que afecti els ulls es requereixen instruments específics i veterinaris especialistes, ja sigui per al diagnòstic de malalties com per al tractament i cirurgies. Atenem patologies comuns i casos més complexes.

Traumatologia mascotes a La Plana Clínica Veterinària de Tona

Traumatologia

Gràcies als serveis de traumatologia i ortopèdia per a mascotes, podem resoldre fractures òssies, anomalies congènites i problemes articulars. Fem servir instruments específics, apliquem les tècniques apropiades segons la naturalesa del problema i dediquem un seguiment acurat per a la seva total recuperació.

Mostra de laboratori a Clínica Veterinaria La Plana de Tona

Laboratori

El nostre modern equipament laboratorial ens permet a la mateixa clínica disposar d’una manera ràpida les analítiques necessàries per controlar la salut del teu animal de companyia. La realització de proves de laboratori permet el millor diagnòstic i el seguiment de problemes no detectables amb l’exploració física normal de l’animal. 

Veterinaria a sala hospitalització amb gat a vClínica Veterinaria La Plana de Tona

Hospitalització de dia

Disposem d’un espai dedicat a l’hospitalització de les mascotes que han estat intervingudes i que necessitem rebre atenció veterinària continuada durant el seu ingrés. Els nostres pacients reben un exclusiu tracte i estan monitoritzats i vigilats amb la cura i l’afecte del nostre equip de professionals.