Xerrada sobre com afrontar la revetlla de Sant Joan

Des de Clínica Veterinària la Plana de Tona organitzem una xerrada gratuïta i oberta a tothom PER AJUDAR-VOS A MILLORAR El BENESTAR DELS VOSTRES PELUTS el dia de la revetlla.

🔹️ La millor manera de fer-ho és preparar-nos amb antel·lació i no esperar al darrer moment.

🔹️ Es farà a càrrec de la veterinària especialista en comportament animal Mercè Redondo.

🔹️ Es realitzarà el dimecres 17 de Maig a les 19:30h a l’espai Muriel Casals de Tona!

És una xerrada a càrrec de la veterinària especialista en comportament animal sobre recomanacions i pautes a seguir per reduir la hipersensibilitat acústica de les nostres mascotes a petards i focs artificials. 

Us hi esperem! 🐶🐱

Si esteu interessats en venir agraïriem la confirmació de la vostra assistència clicant al enllaç del formulari:

 

Els focs artificials i els petards no solen ser bons amics dels nostres gossos i gats, una enemistat que augmenta especialment la nit de Sant Joan. Potser hagis notat atacs de pànic i estrès en la teva mascota. És una cosa comuna. Un de cada dos gossos pateix fòbies i pors freqüents davant de sorolls intensos. No obstant això, un cop detectat, hi has de posar remei, ja que no es tracta d’una simple por i les seves conseqüències podrien ser greus.

A la nostra clínica veterinària de Tona t’ajudem a gestionar el patiment del teu animal de companyia davant dels sorolls típics d’aquesta data. Ajuda la teva mascota a superar la seva por als petards i evita que es desencadenin veritables problemes de salut.