Search
Close this search box.

Coneix la nostra nova web

Benvinguts a la nova web de Clínica Veterinària La Plana. Una pàgina per informar-te al detall dels serveis que oferim, els nostres serveis, les persones que formem part d’aquesta gran família, els amics que passen a visitar-nos, notícies i consells per cuidar la salut de la teva mascota, així com de totes les campanyes i promocions que farem al llarg de l’any. Perquè creiem que donar el màxim és l’única manera d’oferir el millor servei.

La nova pàgina web recull la nostra filosofia, els nostres valors i la nostra imatge. Vol ser un canal més de comunicació amb els nostres clients, un lloc de trobada on us podem explicar qui som i què fem de manera familiar i propera.

A un sol clic pots conèixer al nostre equip, als nostres amics peluts, els serveis que oferim i les nostres instal·lacions. A més us informarem de totes les novetats dels nostres centres i d’importants consells veterinaris per cuidar de la salut de teva mascota i prevenir enfermetats perilloses pel teu fidel amic. Recorda que prevenir és millor que curar!

Periòdicament farem campanyes de divulgació i promoció per tal d’ajudar als nostres clients a garantir el benestar, la salut i la qualitat de vida dels seus fidels amics. I recorda que heu de visitar habitualment al veterinari per fer revisions, desparasitacions i vacunacions per prevenir malalties.

Et convidem a navegar la web i que ens visitis sovint per tal de no perdre’t res. Vine a veure’ns per informar-te de tot el que necessitis o truca’ns per telèfon, estarem encantats d’atendre’t i assessorar-te.

T’esperem!